Ilu/Tervis (63954) / Tervisetooted (885)

OSTUKORVIS RAKENDUB LISAALLAHINDLUS 7%
PIC Artsana kompressor inhalaator MrCarrot
Allahindlus 18%
-18%

PIC Artsana kompressor inhalaator MrCarrot

  • MrCarrot kompressor inhalaator on klassi IIa meditsiiniseade, mis muudab vedelad ravimid aerosoolpihustis aerosooliks, nii et neid saab manustada otse hingamisteedesse.
  • Sidestream’i pihustusmahuti abil tungivad ravimid tänu optimaalmõõtmelistele aerosoolosakestele kergemini hingamisteedesse. Sidestream suurendab märgatavalt osakeste voogu ning vähendab raviaega, mis tähendab, et ka ravi on efektiivsem ja mugavam, eriti lastele.
  • MrCarrot kompressor inhalaator, mis on eriti atraktiivne just nooremale eale, on spetsiifiliselt kavandatud muutma teraapiat võimalikult praktiliseks ja lihtsaks, tagades samas kõikide PiC Indolor toodetele omaste kvaliteedi- ja ohutusstandardite järgimise.
  • MrCarrot pakend sisaldab kõiki lisaseadmeid valimaks sobivaima ravimise tüübi, kaasa arvatud suuotsik, ninahargmik ja mask (nii täiskasvanute kui laste mask). MrCarrot inhalaator on praktiline ja seda on kerge kasutada, samuti ei ole vajalik seadme erihooldus. Spetsiaalne sissemineva õhu filter kogub endasse tolmu ning seda saab teatud ajavahemike järel vahetada.

Hind: 69 € / 56 €

Toode on laos
Väljasaatmine 24 tunni jooksul.
Transpordivalikud
OstaOSTA
- 0 +

Osta kohe, viimased tooted laos!

Võrdle Lisa võrdlusesse
Loader

Tootepäring - otsid toodet, aga ei leia? Kliki siia!

Üles